Hozzászólások   

0 #144 Vivi és Tibi 2018-02-12 10:33
Kedves János, Detti, Zsolt, Eszter, Kata és mindenki aki részt vett a "ViviTibi ELMENTAZESZÜNK" party lebonyolításában!

Szavakkal kifejezhetetlen a hálánk és hiányoznak a megbeszélések, amik mindig jó hangulatban teltek, mégha néha kicsit megcsúsztunk azokkal amit tőlünk kértetek ;)!
Köszönjük János a csodálatos koszorúslánykát
Idézet
0 #143 Bianka&Zsolt 2018-02-12 10:20
Kedves Detti és János! 

Szeretnénk Nektek utólag mégegyszer megköszönni a rengeteg munkát, segítséget, a profi szervezést és a sok törődést, figyelmet, amit kaptunk.
Az egész Rendezvényház csapatának köszönjük, amiért május 26-án a mi nagy napunk is tökéletes lehetett, pont olyan, amilyennek megálmodtuk!

Külön köszönet Zsoltnak az egész estén át tartó vidám hangulatért, Katának a gyönyörű dekorációért, Milánnak az istenien finom vacsoráért, Endy-nek a mindig jól eltalált zenékért és persze Dettinek, aki egész este a háttérből, észrevétlenül irányította az eseményeket! :)

A fotós által készített képeinkből válogattunk Nektek párat, ahogy ígértük. A facebook csoportba is szemezgetünk majd belőlük néhányat a leendő pároknak 

Nagyon örülünk, amiért rátok találtunk és nálatok tarthattunk az esküvőnket! A vendégeink azóta is emlegetik, mennyire szép helyet választottunk és milyen jót ettek, buliztak aznap! Velünk együtt mindenki jól érezte magát!

Örök emlék marad számunkra ez a nap, mindig boldogan fogunk visszagondolni a Nálatok töltött időre!

Nyugodt szívvel fogunk ajánlani Benneteket mindenkinek a jövőben!

Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent!

Bianka & Zsolt
Idézet
0 #142 Reni & Gergő 2017-12-11 10:43
Kedves János, Detti és a DRH csapat összes tagja!

Ezúton szeretnénk megköszönni hogy a Nagy Napunkat felejthetetlenn é varázsoltátok.

Már az első találkozás alkalmával szerelmesek lettünk a rendezvényházba és annak gyönyörű kertjébe, így nem is volt kérdés, hogy hol tartsuk az esküvőnket. A találkozók alkalmával a hihetetlen profizmus, segítőkészség és a rengeteg jó ötlet már megnyugtatott minket, hogy itt jókezekben leszünk. Köszönjük Nektek, hogy segítettek megtalálni a legmegfelelőbb szolgáltatókat. Minden szolgáltatóval maximálisan elégedettek voltunk.

Köszönjük a remek hangulatot és a mulatós talpalávalót a Kozelka együttesnek, Katának a csodás dekorációt és a gyönyörű csokrokat, virágdíszeket. Minden olyan volt, mint amilyennek megálmodtuk. Köszönjük Áginak és Zsófinak, vagyis a Fotolla csapatának a csodás képeket, Katáéknak (VisualArt) a videót.

Szeretnénk külön megköszönni Józsa László vőfélyünknek a könnyfakasztóan szép búcsúztatókat, vicces játékokat és az egész este remek levezénylését.

Köszönjük a Páratlan Cukrászdának a finomabbnál finomabb tortákat, aprósüteményeke t és különösen a meseszép esküvői tortánkat. Köszönjük a rendezvényház séfjének is a finom vacsorát.

A sok-sok pozitív visszajelzés mind azt bizonyítja, hogy jól választottuk, amikor a Rendezvényház mellett döntöttünk. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, még egyszer köszönjük, hogy életünk legszebb napját itt tarthattuk és Ti ezt felejthetetlenn é tettétek!

Reni & Gergő
2017.05.20
Idézet
0 #141 Fórizs Csilla & Fórizs István 2017-12-08 13:29
Kedves Detti, Kedves János!

Köszönetet szeretnénk mondani a Nagy Napunk körüli események profi leszervezésével kapcsolatban! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rendezvényház szolgáltatásait ! Nem volt olyan dolog, amit kértünk és ne teljesítették volna. Tökéletes volt a dekorációtól a szervezésen keresztül az ételekig minden! János: gondolkozunk, hogy 10 évente megrendeznénk Nálatok az évfordulókat! Kérlek foglald le nekünk a 2027.07.08.-át! :) Hatalmas élménnyel gazdagodva mondunk köszönetet!

Üdvözlettel:
Fórizs Család
Idézet
0 #140 Niki és Sanyi 2017-12-05 08:31
Kedves Detti, János, Kata, Zsolt!
Nagyon köszönjük a sok segítséget amit kaptunk és a csodás napot. A vendégek jól érezték magukat, mindenki dicsérte a helyet, a dekort, az ételeket, a hangulatot. Mi és a családunk is mosolyogva/megh atottan fog emlékezni október 21-ére, hála Nektek! :-)
U.i.: Jánosnak igaza volt, tényleg nem esett a nagy napon, ami nagyjából csodaszámba ment azon a héten! :-)
Idézet
+1 #139 Rami Pisti és Lili 2017-12-04 11:04
Kedves Detti és János!

Köszönünk Nektek mindent! Csodás nap volt, felejthetetlen minden pillanata! Profi csapat, profi munka, maximális odafigyelés és hozzáállás. Semmire nem volt gondunk aznap, minden úgy történt, ahogy szerettük volna!
Nagyon köszönjük!
Idézet
+1 #138 Adri és Dani 2017-11-15 09:24
Kedves Detti és János! :)

Szeretnénk mindent megköszönni, amivel hozzájárultatok ahhoz, hogy felejthetetlen legyen a mi nagy napunk.
Mi már határozottan úgy érkeztünk hozzátok, hogy a Dunaharaszti Rendezvényházba n szeretnénk tartani az esküvőnket. A helyszín szépsége magával ragadott minket. Akkor még nem tudtuk, ami nagyon hamar kiderült, hogy nem "csak" egy helyszínt kapunk, hanem egy profi csapatot is. :)
Teljesen tudatlanul érkeztünk hozzátok, az esküvő szervezésével kapcsolatban, de mindenben segítséget kaptunk. Rengeteg terhet vettetek le a vállunkról. A Ti tapasztalatotok segített abban, hogy minden tökéletes legyen.
Fantasztikus csapattal dolgoztok együtt! Mihalik Zsolt vőfély lenyűgözött minket és a vendégeket. Ahogy a helyzet megkívánta meghatóan beszélt vagy épp viccelődött. nem volt se túl sok, se túl kevés. A buliban pedig tánctudásával kápráztatott el minket. A Dimenzio Zenekar rendületlenül állta a sarat. Nem sok időt hagytunk nekik a pihenésre. nekik köszönhető, hogy az egész estét végigtáncoltuk. Az ételek rendkívül finomak voltak és nagyon kedves, figyelmes volt a kiszolgálás. Köszönjük Katának meseszép díszítést, Eszternek a fantasztikus táncoktatást.
Egész nap tudnánk dicsérni, amit letettetek az asztalra, hogy a mi nagy napunk ilyen felejthetetlenn é váljon!

Üdv: Adri és Dani
Idézet
0 #137 Adri&Ádám 2017-11-15 09:22
Kedves Dunaharaszti Rendezvényház! Kedves János és Detti!

Másfél hónapja volt az esküvőnk nálatok, ami az életünk legszebb napja volt.
Köszönjük nektek a támogatást és a segítséget, és azt, hogy megvalósíthattu k az összes elképzelésünket , Ti mindenben partnerek voltatok!
Ha ma állnánk neki szervezni az esküvőnket, újból Titeket választanánk! :) Mindenkinek bátran ajánlunk Titeket!
Köszönjük, hogy ezt a csodát nálatok élhettük át: Adri&Ádám
Idézet
0 #136 Nóri és Balu 2017-10-26 12:22
Kedves Detti, János és az egész Rendezvényház-csapat!

Amióta csak nekiláttunk az esküvőnk megszervezésnek , mindig azt reméltük, hogy olyan lesz a nagy napunk, amilyet megálmodtunk.
Nem lett igazunk.
Az esküvőnk sokkal szebb, meghittebb, jól szervezettebb, cukibb, szerelmesebb, boldogabb lett, mint az valaha is remélni mertük. :) A legvadabb álmainkban sem szerepelt az, hogy az esküvő első pillanatától az utolsóig minden tökéletes lesz. Minden (!) vendégünk elismeréssel beszél azóta is arról a napról, és nem győzik sorolni nekünk, hogy mik tetszettek nekik a legjobban. Kritikát egyáltalán nem kaptunk azóta sem. Mi igyekeztünk másnap összeszedni, hogy mik azok, amik a legjobban tetszettek, és mik azok, amiken talán változtathattun k volna. Ez utóbbihoz azóta sem jutott eszünkbe semmi, úgy érezzük, ez az esküvő a lehető legtökéletesebb en sikerült. :)

A kapott és a saját visszajelzéseke t szeretnénk megosztani veletek, hogy ezzel is segítsünk benneteket a további munkában, hogy továbbra is ilyen remek és kifogástalan esküvőket szervezhessetek . :)

Zsuzsi:
a menyasszonyi smink még másnap is kitartott, pedig Nóri szorgalmasan sírt... egyszóval nagyon elégedettek voltunk Zsuzsi munkájával, visszük a hírét. :)
Ági:
bár a képek még készülőben vannak, ettől függetlenül is nagyon elégedettek voltunk Ági munkájával, csodás vele dolgozni, a mosolygós személyisége szerintünk sokat hozzátesz a nap hangulatához. :)
ColorBand:
a zenekar hihetetlenül profi volt! Érződött, hogy nagyon figyelnek a közönség minden rezdülésére, épp ezért óriási hangulatot varázsoltak. Sokat elmond szerintem, hogy a barátaim úgy éjjel 1 óra felé a zenekar nevét kezdték el skandálni. :) Nélkülük tuti nem lett volna ilyen király a lagzi, örök hálánk nekik, és reméljük, még tudunk majd velük bulizni még. :)
Ceremóniamester:
Gergő is profi volt, a munkájával nagyon sokat hozzátett ahhoz, hogy minden remek legyen. Reméljük, ti is elégedettek voltatok vele. :) Ha bárki ceremóniamester t keres, mi tűzbe tesszük érte a kezünket.
Személyzet:
A násznépből többen kiemelték, hogy mennyire profi, kedves, segítőkész volt mindenki. A felszolgálók gyorsak és mindig pontosak voltak. Az italok és ételek mindig készen álltak, feltöltve, a vendégeknek külön öröm volt, hogy sosem kellett sorban állva várni, hogy hozzájussanak az italokhoz. Még az elcsomagolásban is segítettek. Szóval óriási hála és köszönet nekik is! :)
Ételek:
A tyúkhúsleves több vendég szerint az egyik legjobb volt, amit életükben ettek.
A húsok közül a Milán kedvence másoknak is a kedvence lett, és a többi hússal is nagyon elégedett volt mindenki, és külön kiemelték, hogy milyen jó, hogy nem a más rendezvényeken is megszokott menüsor várta őket.
Ami viszont az abszolút kedvence volt mindenkinek, az a gyümölcssaláta. :)
Kata:
A dekor maga volt a gyönyörűség. Kata jól megértette az összes kívánságunkat, és remekül megvalósított mindent. Még sokkal szebben is, mint mi előzetesen elképzeltük. :) Sok vendég emelte ki, hogy a dekor mennyire illik hozzánk, mennyire elegáns, mégis visszafogott.
A virágok hihetetlenek voltak. Ma, csütörtökön, még mindig van olyan oázis, ami még mindig szépséges. A menyasszonyi csokron Nóri elsírta magát. :)
És ami még eszünkbe jut, és eddig kimaradt:
A lányok közül többen megjegyezték, hogy mennyire sokat dobott a szemükben az, hogy a mosdók végig szép tiszták voltak.
A sofőrszolgálatt al is minden rendben volt, mindenki rendben hazajutott.
A Camino Panzióval is meg voltak elégedve a vendégeink.

Detti, János!
Még egyszer szívből köszönjük az odafigyelést, a törődést, a megnyugtatásoka t, a rugalmasságot és a profizmusotokat ! Azt, hogy az egész nap folyamán nyugodtak tudtunk maradni és maximálisan ki tudtuk élvezni az egészet, azt nektek köszönhetjük! :)

Csak egyet tudunk kívánni nektek: csak így tovább! :)
Reméljük,ügyesen adjuk majd tovább a híreteket, és még sokszor találkozunk! :) Ahogy már mondtuk, a 2067-ben esedékes aranylakodalmun kat mindenképpen itt tartjuk majd :)

Még egyszer nagyon-nagyon köszönünk mindent

Nóri és Balu
Idézet
0 #135 Sári és Peti 2017-10-26 12:19
Kedves Detti es Janos!

Szeretnenk megkoszonni, hogy ilyen felejthetetlen eskuvot hoztatok ossze nekunk, jobban nem is sikerulhetett volna. Mindenennel tokeletesen meg voltunk elegedve es csak ajanllani tudunk/fogunk Titeket!

Meg egyszer koszonjuk es minden jot Nektek!

Sari es Peti
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Copyright © Dunaharaszti Rendezvényház. 2018.
Készítette: Whitecomp