Esküvőszervezés


Tapasztalt és szakképzett esküvőszervezőink segítenek a nagy nap megszervezésében.

Mit is csinál pontosan egy esküvőszervező?

Az esküvőszervezés összetett és hosszadalmas feladat. Feladatunk, hogy igényeitekre, elképzeléseitekre szabva megtervezzük és lebonyolítsuk esküvőtöket. Személyes találkozó alkalmával felmérjük elvárásaitokat, és ez alapján készítjük el „párra szabott” ajánlatunkat, amelyben ötletekkel, elképzelésekkel, megfelelő szolgáltatók ajánlásával, program-, és helyszínjavaslatokkal segítünk a nagy nap megvalósításában. A szervező feladata a párok érdekeit képviselve ajánlatok bekérése, szerződések előkészítése, megkötése, minimum, maximum költségvetés elkészítése és a forgatókönyv összeállítása is.  Az esküvő napján koordinálja a lebonyolítást és gondoskodik a rendezvény zökkenőmentes lefolyásáról.

Forduljatok hozzánk bizalommal!

Miért érdemes minket választani?

Mert elérhető áron, megfizethető szolgáltatókkal dolgozunk, akikért maximálisan felelősséget vállalunk.

Mert minden apró részletre figyelünk, és a Ti kéréseiteknek megfelelően támogatást  nyújtunk.

Mivel évek óta nagy sikerrel szervezzük a rendezvényház esküvőit, a piac ismeretével költséghatékony megoldásokat tudunk kínálni azoknak, akik minket, választanak Fontos számunkra hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk elérhető áron.  Célunk, hogy elégedetten és boldogan távozzon az ifjú pár, és a nászútra is maradjon a költségkeretből.

Az együttműködéshez fontos a kölcsönös bizalom. Szimpátia találkozót szervezünk azokkal a szolgáltatókkal, akik a Ti esküvőtökön értetek fognak dolgozni. Reméljük tetszett bemutatkozásunk, és együtt dolgozhatunk esküvőtök megszervezésében.

Amiben segíteni tudunk Nektek...

Esküvői meghívó készítése

Az egyszerűtől a hagyományos meghívókon át, a legmodernebbekig segítünk a ízléseteknek legmegfelelőbb meghívó kiválasztásában, és elkészítésében.  Nem ismerünk lehetetlent! Grafikus csapatunk saját elképzelés esetén egyedi meghívók tervezését is vállalja, a vendégek legnagyobb örömére.

Helyszín – mely a tökéletes esküvőért épült!

A Dunaharaszti Rendezvény és Esküvős Ház 240 négyzetméteres terme várja a házasodni vágyó párokat. A ház a jegyespárok igényeinek megfelelően épült. Tágas, világos, légkondicionált terem biztosítja a vendégek kényelmét. A teremben nincsenek oszlopok, így minden vendég láthatja egymást, így egyetlen fontos pillanatról sem maradtok le, sem Ti, sem pedig a vendégeitek.

A párnak külön, zuhanyzós öltözőt biztosítunk, ahol bármikor felfrissíthetik magukat, kényelmesen és biztonságban helyezhetik el váltóruháikat, kiegészítőiket, és ha pár perc csendre van szükségük, arra is tökéletesen megfelel J

Az abroncsot viselő menyasszonyok számára, külön, a célnak megfelelő tágas mosdót alakítottunk ki, illetve a hölgyvendégeket kényelmes sminkszoba várja.

Polgári ceremónia a helyszínen

A Dunaharaszti Rendezvényház kis szigete és gyönyörű tisztása kiválóan alkalmas, kültéri szertatások lebonyolítására. A Dunaharaszti Polgármesteri Hivatal Anyakönyvvezetői, a Rendezvényház helyszínén adják össze a párokat.

Vendéglátás

Az esküvői vacsora kiválasztása nem egyszerű feladat. Nehéz megtalálni azt a menüsort, amely minden vendég ízlésének megfelel. Mi segítünk a megfelelő menüsor kiválasztásában, amit egy „próbavacsora” keretében a jegyespár megkóstolhat!

Az esküvői vacsorát mesterszakácsaink készítik el, a Rendezvényház saját konyhájában hagyományos ízektől kezdve az ínyenc vacsorákig!

Zenekar, Dj

A lakodalom esszenciája, a megfelelő zenekar, dj kiválasztása, a hajnalig tartó táncoláshoz. Találjuk meg közösen a legjobbat!

Fodrász, sminkes, műkörmös

Mesterfodrászaink és sminkeseink gondoskodnak arról, hogy a NAGY napon te legyél a legszebb és legelbűvölőbb menyasszony. Kis csapatunk igény esetén az esküvő napján házhoz megy, és nem csak a menyasszonyt, de a koszorúslányokat, örömanyákat is megszépítik.

Az esküvő előtti napokban, hetekben lehetőséget biztosítunk, próbakonty és próbasmink elkészítésére, hogy megtaláld a tökéletes összhatást.

Vőfély, ceremóniamester

A vőfély, egy hagyományőrző személy, akinek feladata hagyományainkat, megőrizni, illetve a nagy napon, vendégeink maximális kiszolgálásáról gondoskodni.

Vőfély feladatai:

 • Vőlegény házánál a vőlegény búcsúztatása
 • Menet irányítása, a menyasszonyos házig.
 • A menyasszony kikérése
 • Szülők búcsúztatása
 • Menyasszonyi csokor és kitűzők átadása
 • Menyasszony búcsúztatása.
 • A ifjú házasok köszöntése
 • Vendégek köszöntése
 • Fiatal párral való játékok sora (3-4)
 • Vacsora felkonferálása, verses formában.
 • Vacsora végeztével vendégek szórakoztatása, általában, a zenekarra hárul.
 • Torta felhozatala.
 • Az új pár köszöntése, menyecske tánc kezdete
 • Éjféli vacsora.

 

Köszönetajándék:

Köszönetajándék átadása a vendégeknek külföldön régóta elterjedt szokás, Magyarországon az elmúlt években vált divatossá. Az ifjú pár egy apró kedvességgel megajándékozza az esküvőre és azt követő lakodalomra érkező vendégeket. Ez egy kedves gesztus a vendégek felé, melyet hazavihetnek és évek múltán is visszaemlékeznek az esküvőtökre!

Táncoktatás:

Az esküvői fogadást az újdonsült pár, saját előadásban esküvői tánccal, nyitja meg.

Hiszen amióta világ a világ, a tánc adja meg az alaphangulatot egy összejövetelen. Nincs is szebb annál, mikor a szerelmespár igazi érzelmeibe bepillantást kaphatunk a szebbnél szebb nyitótáncok során.

Legyen szó a keringőről, vagy épp a menyecsketáncról, a DanceLand TSE tánctanárai által lehetőséget biztosítunk a jegyespárnak, hogy megfelelően felkészüljön erre a nagy eseményre. Magánórák alkalmával – akár az általuk kiválasztott zenékre, akár a tanárok által javasoltra–  2-3 hónap alatt betanulhatják az elképzeléseiknek megfelelő koreográfiát. Ha két táncot is választanak, akkor az valamivel hosszabb felkészülést igényel. Választható például az egyszerűbb keringő vagy akár a legpörgősebb, leghumorosabb “menyecsketánc” is, az oktatók bármilyen elképzelést megvalósítanak. Így az estfénypontját a keringő, a további jó hangulatot  a menyecsketánc biztosítja a meghívottak és a házaspár számára.

Esküvői fotózás és videó:

 

Babysitter:

Mi gondolunk a legkisebbekre is! Igény esetén szakképzett pedagógusaink vigyáznak a legfiatalabb vendégekre, annak érdekében, hogy a kisgyermekkel érkező szülők felhőtlenül érezhessék magukat!

Autóbérlés, buszbérlés:

Esküvői autóra van szükségetek? Nem tudjátok, hogy jutnak el vendégeitek az esküvő helyszínére?  Kérésetekre megszervezzük a násznép kijutását a helyszínre.

Partyszervíz

Ha olyan helyszínen van esküvőtök, ahol nem biztosított a vendéglátás, partyszervízre lesz szükségetek. Mi ebben is segítünk nektek! Megszervezzük az esküvőtöket a lánykikéréstől a reggeli mulatságig!

Copyright © Dunaharaszti Rendezvényház. 2018.
Készítette: Whitecomp