Partnertalálkozó, Ügyfélparti

Csapatépítés, Céges bulik

Családi napok, Rendezvény helyszín

Hosszú távú sikeres üzleti együttműködések alapja, hogy üzleti partnereinkkel, ügyfeleinkkel, vevőinkkel ápoljuk kapcsolatot és ápoljuk imázsunkat.  A hétköznapi rohanó telefonbeszélgetéseken, üzleti ebéden túl, ennek egyik legmegfelelőbb formája egy partnertalálkozó vagy más néven...

 

ügyfélparti. Egy elegáns, formális vagy akár kötetlenebb eseménnyel köszönhetjük meg partnereinknek a sikeres együttműködést, kifejezhetjük fontosságukat, és büszkélkedhetünk cégünk eredményeivel.


Csapatépítés

Egy munkahely sikeres működésének alapfeltétele a csapatmunka. A sikeres együttműködés az eredményesség alapja.  Sokat számít a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság többszörösére nőhet, ha az egyes munkatársak idővel csapattá érnek, így kellemesebb hangulatban, eredményesebb a munka.

Nem könnyű eligazodni az interneten gombamód szaporodó különböző csapatépítő programok és szolgáltatások között. A nálunk megvalósuló csapatépítőkhöz tapasztalt munkatársaink és partnereink személyre szabott - vagy inkább „csapatra szabott”-  kreatív programokkal, ötletekkel  járulnak hozzá.

Legyen az elképzelése elegáns gálavacsora, lazább koncertezés, vagy tematikus est mi megvalósítjuk!

Céges bulik, Családi napok

Díjazza, motiválja a kemény munkát egy közös mulatozással, egy igazi céges partival!  Mindenki örül annak, ha értékelik a munkáját, elismerik eredményeit.  Lepje meg, jutalmazza munkavállalóit egy vidám lakomával, kellemes programokkal, reggelig tartó mulatsággal, hogy ne csak a folyóson terjedjen a pletyka!

Ünnepekkor, akár Mikulás, vagy húsvét, hívja meg munkatársai családját egy közös programra, vagy szervezzen nekik farsangi mulatságot köszönetképpen az egész éves kitartó munkáért.

Szervezzünk közösen egy olyan eseményt, amiről utána a kollégák hónapokig beszélnek!

Copyright © Dunaharaszti Rendezvényház. 2018.
Készítette: Whitecomp