Álmodjatok nagyot! Mi valóra váltjuk!

Ha olyan esküvőt szeretnétek, amiről már gyermekkorotokban is álmodtatok, akkor jó helyen jártok, a Dunaharaszti Rendezvényház mindenben a rendelkezésetekre áll!

A Dunaharaszti Rendezvény és Esküvős Ház 240 négyzetméteres terme várja a házasodni vágyó párokat. A ház a jegyespárok igényeinek megfelelően épült. Tágas, világos, légkondicionált terem biztosítja a vendégek kényelmét. A teremben nincsenek oszlopok, így minden vendég láthatja egymást, így egyetlen fontos pillanatról sem maradtok le, sem Ti, sem pedig a vendégeitek.

Az épület tervezése és építése során elsődleges szempont volt a résztvevő párok és vendégeik kényelme, és a családias hangulat megteremtése.

Az esküvő az egyik legfontosabb családi esemény, a menyasszony és a vőlegény életének egyik legszebb napja, a szülők és hozzátartozók számára pedig egy felejthetetlen emlék. Ezért nálunk természetes, hogy a család által készített ajándéktortákat, süteményeket és háztáji pálinkát szabadon be lehet hozni. Ha mindennapjaitok nem engedik meg, hogy elegendő időt és energiát fordítsatok esküvőtök szervezésére, mi segítünk abban, hogy a NAGY nap tökéletes legyen, és mindig örömmel gondoljatok vissza rá!

A násznép vendéglátásáról saját konyhánk és profi személyzetünk gondoskodik. A menüket mindig a párok kívánságai szerint állítjuk össze.

A párnak külön, zuhanyzós öltözőt biztosítunk, ahol bármikor felfrissíthetik magukat, kényelmesen és biztonságban helyezhetik el váltóruháikat, kiegészítőiket, és ha pár perc csendre van szükségük, arra is tökéletesen megfelel.

Az abroncsot viselő menyasszonyok számára, külön, a célnak megfelelő tágas mosdót alakítottunk ki.

A Dunaharaszti Rendezvényház csapata vállalja esküvők teljes körű szervezését, az első mozzanattól az utolsóig!

Törekszünk arra, hogy a párok igényeinek legmegfelelőbb esküvői szolgáltatókat találjuk meg!
Lehetőséget biztosítunk minden szolgáltatóval egy szimpátia találkozóra, melynek során a jegyesek személyesen megismerkedhetnek azokkal a partnereinkkel, akik esküvőjük kivitelezésén fognak dolgozni. Kölcsönös szimpátia esetén létrejön az együttműködés, de ha bizonytalanok vagytok, újabb partnereket mutatunk be nektek. Így megbizonyosodhattok arról, hogy esküvőtök biztos kezekben van.

A Dunaharaszti Rendezvényházban tartandó esküvők szervezése és szimpátiatalálkozók díjtalanok!

Munkatársunk mindenben a rendelkezésetekre áll. Forduljatok hozzá bizalommal.

Ciml János

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 20 234 50 44

Copyright © Dunaharaszti Rendezvényház. 2018.
Készítette: Whitecomp