Dunaharaszti Rendezvény és Esküvős Ház

 

A Dunaharaszti Rendezvény és Esküvős Ház, 2009. január 17.-n nyitotta meg kapuját. Tervezése és építése során, elsődleges szempont volt, a Házban tartandó esküvőkön résztvevő párok és vendégeik kényelme és a családias hangulat megteremtése.

 

 

Hatalmas park, és 52 férőhelyes parkoló fogadja a hozzánk érkezőket. Esős időjárás esetén fedett beállónkat használva vendégeink szárazon juthatnak be, a rendezvény helyszínére. A Hölgyek számára kialakított mosdóban kényelmes lehetőséget biztosítunk sminkjeik rendbehozatalára, és a menyasszony részére megtalálható nagyméretű fülke, sokat segít az abroncsos ruha okozta bonyodalmakon. A pár részére zárható pihenőszobát biztosítunk, ahol az éjszaka során felfrissíthetik magukat, és ahova már az esküvő napját megelőzően bekészíthetik a szükséges eszközöket, ruhadarabokat...

 

 

A Rendezvényház 50 főtől- 180 főig alkalmas tábla asztalos, és 50 főtől- 140 főig kör asztalos ültetett fogadásra, így a terem egyharmada, mindenképpen kényelmes tánctér marad. Oszlopok a teremben nem találhatóak, így minden vendég jól láthatja az ünnepelteket. A násznép vendéglátásáról saját konyhánk és profi személyzete gondoskodik. Menüinket mindig a párok igényei szerint állítjuk össze. Ételválasztásuk a hagyományostól a gourmandig is terjedhet, mesterszakácsaink mindig gondoskodnak a megfelelő minőségről és mennyiségről. A felszolgálás módja szabadon választható, tányér-, tál-, büfészerviz.

Italpultunkról korlátlanul fogyasztható italaink között található a Heinekken gyár csapolt sörei, Villányi, és Etyeki borgazdaságok minőségi borai, a Törley pezsgői, a Coca –Cola termékei, Natur Aqua ásványvizek, a Rauch 100%-os rostos levei, és a Dallmayer kávéi. Az esküvő, az egyik legfontosabb családi esemény, ezért nálunk természetes, hogy a család által készített, ajándék tortákat, süteményeket, és háztáji pálinkát szabadon behozhatják, ezzel is kifejezve jó kívánságukat az ifjú pár, és a rokonok, barátok felé.

A Ház egy időben, egy rendezvény befogadására alkalmas, nem kell osztozni a helyszínen senkivel.

Ha minden napjaik nem engedik meg, hogy elegendő időt fordítsanak esküvőjük megszervezésére, tapasztalt esküvőszervezőnk, és kipróbált szolgáltatói csapatunk segítségével, mindössze hét óra alatt, négy személyes találkozóval, igényeik szerint összeállítjuk életük egyik nagy napját, és kívánságra személyes felügyeletünkkel, segítünk annak gördülékeny lebonyolításában is.

Parkunk, 7000 nm-en terül el. A park „Tisztásnak” nevezett területén, és tavunk szigetén is lehetőség van kültéri szertartások lebonyolítására. Lehetőséget nyújt a terület, látványos tűzijáték, kívánság lámpás, és lufi, illetve lufiposta felengedésére, galamb-, és pillangóreptetésre is.

Esküvők mellett, a Ház alkalmas céges rendezvények, konferenciák, tréningek, csapat építő programok, családi, baráti összejövetelek, árubemutatók, divatbemutatók, színházi előadások, előadói estek, tanfolyamok, előadások, küzdősportok, táncórák megtartására is. Folyamatosan bővülő eszközeink között megtalálható nagy felületű vetítővászon, projektor, a hangosításhoz szükséges felszerelés, kényelmes bankett székek, asztalok.

Copyright © Dunaharaszti Rendezvényház. 2018.
Készítette: Whitecomp